Eumig P8 Phonomatic Novo8mm
EUPRO zoom f 1,3/15-25mm
1964 ?


In dūbel-8mm projektor mei de mooglikheid om in gelūdsbān mei te synchronisearjen.
Sjoch ek: http://home.plex.nl/~r3sand/Super8ImagesMachine/

Net te keap!


(tafoege kommentaar fan besikers:)

Een aandrijfriempje is te vinden op Internet, anders even met de oude snaar langs een Handyman- of Witgoedzaak. De snaar lijkt op een pomp-afdichtring, die er ook op past... Gebruiksaanwijzingen: ook even googelen: In Engeland staan deze online! succes, Jan
Jan (Teteringen)

andrys goede middag zit zo te lezen over de eumig p8 maar weet jij waar ik het aan drijfriempje nog kan krijgen? of is dat er niet meer die van mij is stuk.groeten sipke.
s de heij (heerenveen)

De link wekt niet. Mijn email is j.bedaux@interpolis.nl Ik zou graag wat meer info/handleiding willen over dit apparaat. Heb er een van mijn opa geerfd. Alvast bedankt Joris
Joris Bedaux (tilburg)

ik heb net een tweedehands eumig p8 gekocht, alles doet het behalve de film draaien. Alle puntjes al gesmeerd. Hij trekt de film er niet doorheen. Weet je ook het probleem??
gerdie ()

Ik heb nog een Eumig P8 staan.In een kistje. Ook nog een Eumig daglicht-vieuwer. Tevens een Eumig C3 filmcamera in leren etui en kistje, plus een Eumicron (breedbeeld?) lens. Alle van mijn schoonmoeder, die nu over de honderd zou zijn geweest. Beide ook te zien op Markt-plaats.
Sytske (Groningen)

16-04-2010 Tips voor Gerdie(): Het kan zijn dat je Eumig P8 op stilstandbeeld staat.De hendel onder het lampenhuis naar voren omzetten en het moet weer draaien. Let ook wel op dat de filminlegkanaal achter de lens gesloten is. Dat kan worden versteld met het hendeltje onder de lens. Succes!
Jan (teteringen)

We have all lamps, and belts for the Eumig P8 projector (and other projectors) on stock and for sale, see: www.shop.van-eck.net (webwinkel ook in het Nederlands!)
Edwin van Eck (Netherlands)

Mear in fraach ! Is der earne in prinsipeskema te krijen, der't de skalelaars en de trafo en regelbare wjerstannen op steane ? Ik haw de P8 kocht en de motor wurket al, de lampe barnt net en de snaar is stikken. Dy sil ik bestelle.
Jan de Vries (Ljouwert)

I have a projector just like that. Like to have more info, please. Thank you. Poul
Poul Larsen (Wiarton Ontario Canada)

 

Ha jo oanfoljende ynformaasje? Folje it formulier yn!

Jo namme :
Wenplak :
email :
Oanfoljende ynformaasje :

 


   Eumig P8 Phonomatic Novo
Eumig P8 Phonomatic Novo
28
21456